• Sikker betaling

PicoScope 5242D USB-oscilloskop, 60MHz og 2-kanaler
 • PicoScope 5242D USB-oscilloskop, 60MHz og 2-kanaler
 • PicoScope 5242D USB-oscilloskop, 60MHz og 2-kanaler
 • PicoScope 5242D USB-oscilloskop, 60MHz og 2-kanaler
 • PicoScope 5242D USB-oscilloskop, 60MHz og 2-kanaler
 • PicoScope 5242D USB-oscilloskop, 60MHz og 2-kanaler

PicoScope 5242D USB-oscilloskop, 60MHz og 2-kanaler

PQ143
Pico Technology
Bedømmelse 

PicoScope 5242D USB-oscilloskop med fleksibel opløsning.

 • 2-kanals oscilloskop, 60 MHz båndbredde, 128 M/Sample buffer.
 • 8 bit, 12 bit, 14 bit, 15 bit og 16 bit opløsning.
 • Indbygget Arbitrary Waveform Generator og funktionsgenerator.
 • 2 x oscilloskop-prober (x1 / x10) og beskyttelsestaske for oscilloskop prober medfølger.

Høj hastighed og høj opløsning. Gennembrud ADC-teknologi skifter fra 8 til 16 bits i samme oscilloskop

8.684,00 kr.
Ekskl. moms
Antal
Normalt 1-2 dags levering

 

Kundeservice (+45) 97 84 11 99

 

Hurtig levering 1-2 hverdage

 

Sikker betaling via SSL-forbindelse

Beskrivelse

Flexible Resolution USB-oscilloskop

 • Op til 200 MHz analog båndbredde
 • 1 GS/s sampling ved 8-bit opløsning
 • 62,5 MS/s sampling ved 16-bit opløsning
 • Op til 512 MS capture memory
 • 16 digitale kanaler på MSO-modeller
 • 130 000 kurveformer pr. sekund
 • Indbygget arbitrary waveform generator
 • Dekodning af 18 serielle protokoller som standard
 • Op til 200 MHz spektrumanalysator

Nutidens elektronikdesign gør brug af en bred vifte af signaltyper: analog, digital, seriel-busser (både høj- og lavhastighed), parallel data, lyd, video, power distribution og så videre. Alt har behov for fejlfinding, måling og validering for at sikre, at den undersøgte enhed fungerer korrekt og inden for specifikationen.

For at håndtere denne række forskellige signaltyper anvender PicoScope 5000D FlexRes-hardwaren flere ADC'er med høj opløsning på indgangskanalerne i forskellige time-interleaved og parallelle kombinationer for at optimere enten samplingshastigheden til 1 GS/s ved 8 bit, opløsningen op til 16 bit ved 62,5 MS/s eller andre kombinationer derimellem - du vælger den mest passende hardwareopløsning til kravene til hver måling.

Der er både 2- og 4-kanals modeller tilgængelige, alle med en SuperSpeed USB 3.0 forbindelse, der giver lynhurtig overførsel af kurveformer, samtidig med at de bevarer kompatibiliteten med ældre USB-standarder. PicoSDK® softwareudviklingssættet understøtter kontinuerlig streaming til værtscomputeren med hastigheder på op til 125 MS/s.
Produktet er lille og let og fungerer lydløst, takket være dets low-power blæserløse design.

PicoScope 5000D-serien understøttes af den gratis PicoScope 6 softwaren, der løbende opdateres. PicoScope 5000D-serien tilbyder således en ideel, omkostningseffektiv pakke til mange applikationer, herunder design, forskning, test, uddannelse, service og reparation.

Hvad er FlexRes?
Pico FlexRes oscilloskoperne med fleksibel opløsning giver dig mulighed for at omkonfigurere oscilloskoptes hardware til enten højere sampling-hastighed eller højere opløsning. Det betyder, at du kan omkonfigurere hardwaren til enten at være et hurtigt (1 GS/s) 8-bit oscilloskop, til at se på digitale signaler, eller et 16-bit oscilloskop i høj opløsning til arbejde med audio og andre analoge applikationer. Uanset om du opfanger og dekoder hurtige digitale signaler eller undersøger forvrængning i følsomme analoge signaler, er FlexRes oscilloskoper svaret.

Dyb capture memory
PicoScope 5000D-seriens oscilloskoper har waveform capture memory, der spænder fra 128 til 512 millioner samples - mange gange mere end traditionelle benchtop skoper. Dyb hukommelse gør det muligt at optage langvarige kurveformer ved maksimal sample-hastighed. Faktisk kan PicoScope 5000D-serien optage kurveformer med en længde på 500ms med 1ns opløsning. I modsætning til et traditionelt oscilloskope med 10 megasample hukommelse, hvor den samme 500ms kurveform kun blive optaget med 50ns opløsning.

Dyb hukommelse kan også være nyttig på andre måder: PicoScope giver dig mulighed for at opdele capture memoryen i en række segmenter, op til maksimalt 10.000. Du kan oprette en betinget trigger for at gemme en separat capture i hvert segment med så lidt som 1 μs dead time mellem captures. Når du har opsamlet dataene, kan du gennemgå hukommelsen ét segment ad gangen, indtil du finder den event, du leder efter. Der er inkluderet kraftfulde værktøjer, som giver dig mulighed for at administrere og undersøge alle disse data. Ud over funktioner som mask limit testing og color persistence mode giver PicoScope 6-software dig mulighed for at zoome ind på din kurveform med en faktor på flere millioner. Med zoom oversigtsvinduet kan du nemt kontrollere zoomområdets størrelse og placering.

Andre værktøjer, såsom DeepMeasureTM, seriel dekodning og hardwareacceleration, understøtter med den dybe hukommelse, hvilket gør PicoScope 5000D-serien til et af de mest kraftfulde oscilloskoper på markedet.

Mixed-signal modeller
PicoScope 5000D MSO-modellerne tilføjer 16 digitale kanaler til de 2 eller 4 analoge kanaler, så du præcist kan sammenholde analoge og digitale kanaler. Digitale kanaler kan grupperes og vises som en bus, hvor hver busværdi vises i hex, binær eller decimal eller som et niveau (til DAC-test). Du kan indstille avancerede triggere på tværs af både de analoge og digitale kanaler. De digitale kanaler kan også anvendes som kilder til seriel dekodning, hvilket giver op til 20 datakanaler – for eksempel dekodning af flere SPI-, I²C-, CAN-bus-, LIN-bus- og FlexRay-signaler på samme tid.

Advanced digital triggering
PicoScope 5000D-serien tilbyder et brancheførende sæt avancerede triggere, herunder pulsbredde, windowed og dropout.

Den digitale trigger, der er tilgængelig på MSO-modeller, giver dig mulighed for at trigge skopet, når en eller alle de 16 digitale indgange matcher et brugerdefineret mønster. Du kan angive en betingelse for hver kanal enkeltvis eller oprette et mønster for alle kanaler på én gang ved hjælp af en hexadecimal eller binær værdi. Du kan også bruge den logiske trigger til at kombinere den digitale trigger med en kant- eller window trigger på en af de analoge indgange, f.eks. til at trigger på dataværdier i en clocket parallel bus.

PicoScope 5000D har indbygget Arbitrary Waveform Generator
Alle oscilloskoper i PicoScope 5000D serein har en indbygget 14-bit 200 MS/s arbitrary waveform generator (AWG). Du kan oprette og tilpasse vilkårlige kurveformer ved hjælp af den indbyggede editor, importere dem fra eksisterende oscilloskop-kurver eller indlæse en kurveform fra et regneark.

AWGen kan også fungere som funktionsgenerator med en række standard udgangssignaler, herunder sinus, firkant, trekant, DC-niveau, hvid støj og PRBS. Ud over grundlæggende kontroller til at indstille niveau, offset  og frekvens giver mere avancerede kontroller dig mulighed for at sweepe over et frekvenserområde.

Kombineret med spektrum peak hold muligheden, bliver dette til et kraftfuldt værktøj til at teste forstærker og filter-respons. Triggerværktøjer tillader, at der udsendes en eller flere cycles af en kurveform, når forskellige betingelser er opfyldt, såsom at skopet trigges eller når en mask limit test fejler.

Software Development Kit - skriv egne apps
Software Development Kit (SDK) giver dig mulighed for at skrive din egen software og inkluderer drivere til Microsoft Windows, Apple Mac (macOS) og Linux (herunder Raspberry Pi og BeagleBone).

Kodeeksempler viser, hvordan du interfacer til tredjeparts softwarepakker som Microsoft Excel, National Instruments LabVIEW og MathWorks MATLAB.

Der er også et aktivt community af PicoScope-brugere, der deler kode og applikationer på Pico-forummet og PicoApps-sektionen på picotech.com. Frequency Response Analyzeren, er en af de mest populære tredjepart applikationer.

Produktoplysninger
PQ143

Produktinformation

Kanaler
2
Båndbredde
60 MHz
Buffer Memory
128 MS
Opløsning
16 bits

Specifikke referencer

EAN-13
5055859704703
Anmeldelser

Skriv din anbefaling

PicoScope 5242D USB-oscilloskop, 60MHz og 2-kanaler

PicoScope 5242D USB-oscilloskop, 60MHz og 2-kanaler

PicoScope 5242D USB-oscilloskop med fleksibel opløsning.

 • 2-kanals oscilloskop, 60 MHz båndbredde, 128 M/Sample buffer.
 • 8 bit, 12 bit, 14 bit, 15 bit og 16 bit opløsning.
 • Indbygget Arbitrary Waveform Generator og funktionsgenerator.
 • 2 x oscilloskop-prober (x1 / x10) og beskyttelsestaske for oscilloskop prober medfølger.

Høj hastighed og høj opløsning. Gennembrud ADC-teknologi skifter fra 8 til 16 bits i samme oscilloskop

Skriv din anbefaling
Du vil eventuelt også synes om

Reference: PP969

Mærker: Pico Technology

PicoScope carry case - medium

Anmeldelse(r): 0
PP969 er en hård bæretaske med skumudskæring designet til at passe til den række af bærbare PicoScope-oscilloskoper, der er anført nedenfor: PicoScope 3000A/B/D-serien PicoScope 4444 differentielt oscilloskop PicoScope 4000A-serie oscilloskoper med 12 bit opløsning PicoScope 5000A/B/D Oscilloskoper med fleksibel opløsning Bruges til at beskytte...
Pris 588,00 kr.
Mere
Normalt 1-2 dags levering
2 andre varer i den samme kategori:

Reference: PQ145

Mærker: Pico Technology

PicoScope 5244D USB-oscilloskop, 200MHz og 2-kanaler

Anmeldelse(r): 0
PicoScope 5244D USB-oscilloskop med fleksibel opløsning. 2-kanals oscilloskop, 200 MHz båndbredde, 512 M/Sample buffer. 8 bit, 12 bit, 14 bit, 15 bit og 16 bit opløsning. Indbygget Arbitrary Waveform Generator og funktionsgenerator. 2 x oscilloskop-prober (x1 / x10) og beskyttelsestaske for oscilloskop prober medfølger. Høj hastighed og høj opløsning....
Pris 14.647,00 kr.
Mere
På lager, afsendes i dag

Reference: PQ144

Mærker: Pico Technology

PicoScope 5243D USB-oscilloskop, 100MHz og 2-kanaler

Anmeldelse(r): 0
PicoScope 5243D USB-oscilloskop med fleksibel opløsning. 2-kanals oscilloskop, 100 MHz båndbredde, 256 M/Sample buffer. 8 bit, 12 bit, 14 bit, 15 bit og 16 bit opløsning. Indbygget Arbitrary Waveform Generator og funktionsgenerator. 2 x oscilloskop-prober (x1 / x10) og beskyttelsestaske for oscilloskop prober medfølger. Høj hastighed og høj opløsning....
Pris 12.187,00 kr.
Mere
Normalt 1-2 dags levering

Følg os på Facebook