• Sikker betaling

PicoScope 2206B 50MHz oscilloskop
  • PicoScope 2206B 50MHz oscilloskop
  • PicoScope 2206B 50MHz oscilloskop
  • PicoScope 2206B 50MHz oscilloskop
  • PicoScope 2206B 50MHz oscilloskop
  • PicoScope 2206B 50MHz oscilloskop
  • PicoScope 2206B 50MHz oscilloskop
  • PicoScope 2206B 50MHz oscilloskop

PicoScope 2206B 50MHz oscilloskop

PQ012
Bedømmelse 

50 MHz 2-kanals oscilloskop med Arbitrary Waveform Generator og funktionsgenerator.
500 MS/s real-time sampling og 5 GS/s repetitive sampling.
32 M/Sample buffer størrelse.

2 x 100 MHz oscilloskop probe (x1/x10) medfølger.

2.676,00 kr.
Ekskl. moms
Antal
På lager, afsendes i dag

 

Kundeservice (+45) 97 84 11 99

 

Hurtig levering 1-2 hverdage

 

Sikker betaling via SSL-forbindelse

Beskrivelse

PicoScope 2206B er et 50MHz 2-kanals oscilloskop, der også har indbygget spektrumanalyse, funktionsgenerator/arbitrary waveform generationg og seriel bus-analysator. PicoScope 2206B har en sampling på maksimalt 500MSa/s, en buffer memory på 32Msamples og en 1MHz AWG signalgenerator. 15 automatiske målinger er tilgængelige i skope-mode og yderlig 11 i spektrum-mode. Seriel dekodning (normalt en ekstra udgift på traditionelle skoper) er inkluderet gratis til SPI, I2C, FlexRay, CANbus, LINbus, ARINC og andre. PicoScope 2206B leverer fantastisk værdi for pengene, med fremragende visualisering af kurve og måling, samt hurtige opdateringshastigheder af kurveformer, der giver den nødvendige ydeevne til avanceret analyse af kurveformer, herunder seriel dekodning og frekvens plots.

Introduktion til PicoScope 2000-serien
PicoScope 2000-serien tilbyder dig et udvalg af 2- og 4-kanals oscilloskoper samt mixed-signal oscilloskoper (MSO) med 2 analoge + 16 digitale indgange. Alle modeller har spektrumanalysatorer, funktionsgeneratorer, arbitrary waveform generator og serielle busanalysator, og MSO-modellerne fungerer desuden også som logikanalysatorer.

PicoScope 2000A-modellerne leverer alle uovertruffen værdi for pengene med fremragende visualisering af kurveform og måling op til 25 MHz på en række opgaver inden for analoge- og digitale-elektronik og embedded systemer. De er ideelle til uddannelsesbrug, hobby og service i marken.
PicoScope 2000B-modellerne har yderlige fordele som dyb hukommelse (op til 128 MS), højere båndbredde (op til 100 MHz) og hurtigere opdateringshastighed for kurveformen, hvilket giver dig den ydeevne, du har brug for til at udføre avanceret analyse af din kurveform, herunder seriel dekodning og plottefrekvens som funktion af tiden.

Avanceret oscilloskop display

picoscope-2000-advanced-oscilloscope-display.jpg

PicoScope 6-softwaren drager fordel af din pc's skærmstørrelse og opløsning og processorkraft – i dette tilfælde med fire analoge signaler, en zoomet visning af to af signalerne (derunder seriel dekodning) og en spektrumvisning af en tredje, alt sammen på samme tid. I modsætning til et konventionelt oscilloskop er skærmbilledets størrelse kun begrænset af størrelsen på din computerskærm. Softwaren er også nem at bruge på touch-screen-enheder - du kan knibe for at zoome og trække for at scrolle.

Kraftfuld, bærbar og super-kompakt
PicoScope 2000-seriens oscilloskoper er kompakte nok til let at passe i tasken til din din laptop-taske sammen med alle nødvendige prober og ledninger. De et det moderne alternativ til klodsede oscilloskoper på arbedsbordet, og er ideelle til en lang række applikationer, herunder design, test, uddannelse, service, overvågning, fejlsøgning og reparation og er perfekte til ingeniører på farten.

picoscope-2000-powerful-portable-and-super-small.jpg

Hurtig sampling
PicoScope 2200-seriens oscilloskoper giver hurtige samplingshastigheder i realtid op til 1 GS/s, svarende til en tidsopløsning på kun 1 ns.
For repeterende signaler kan equivalent-time sampling mode (ETS) øge den maksimale effektive samplingshastighed op til utrolige 10 GS/s, hvilket giver en endnu finere opløsning op til 100 ps. Alle oscilloskoperne  understøtter konfigurerbar længde af pre-trigger og post-trigger capture.

Høj signalintegritet
Hos Pico Technology er de stolte af deres produkters dynamiske ydeevne. Omhyggelig front-end design og afskærmning reducere støj, crosstalk og harmonisk forvrængning. Årtiers erfaring med oscilloskopdesign kan ses i forbedret pulsrespons og bandwidth flatness. 

Resultatet er simpelt: Når du undersøger et kredsløb, kan du stole på den kurveform, du ser på skærmen.

picoscope-2000-high-signal-integrity.jpg

High-end features som standard
At købe et PicoScope er ikke som at købe et oscilloskop fra andre producenter, hvor valgfrie ekstra funktioner øger prisen betydeligt. PicoScopes er "all-inclusive" instrumenter, uden behov for dyre opgraderinger for at låse hardwaren op. Avancerede funktioner som resolution enhancement, mask limit testing, serial decoding, advanced triggering, automatic measurements, math channels (herunder muligheden for at vise frekvens og  duty cycle som funktion af tid), og XY mode, segmented memory er alle inkluderet i prisen.

USB-forbindelse
USB-forbindelsen gør det hurtigt og nemt at udskrive, kopiere, gemme og e-maile dine data fra marken. Det hurtige USB-interface tillader hurtig dataoverførsel, mens strømforsyning fra USB-porten fjerner behovet for at bære en stor ekstern strømforsyning.

Fleksibilitet
PicoScope-softwaren tilbyder en bred vifte af avancerede funktioner via et brugervenlig interface. Ud over den almindelige Windows-installation fungerer PicoScope Beta-softwareen også effektivt på Linux- og Mac-operativsystemer, hvilket giver dig frihed til at vælge, hvilken platform du bruger din PicoScope på.

Unikt engagement i produktsupport
Dit PicoScope bliver bedre jo længere du bruger det, takket være de regelmæssige gratis opdateringer, vi leverer til både pc-softwareen og oscilloskops firmware i hele produktets levetid: ydeevne og funktionalitet af scopet bliver bedre og bedre, uden at du betaler en krone mere end købsprisen.

Dette niveau af support kombineret med den personlige service, der leveres af vores tekniske- og salgs-team, afspejles i den konstant gode feedback vi får fra brugere af vores produkter, hvoraf mange fortsat er faste kunder.

PicoScope 6 software
Skærmbilledet i PicoScope-softwaren kan være så simpel eller så detaljeret, som du har brug for. Begynd med en simpel visning af én kanal, og udvid derefter skærmen til at vise op til fire livekanaler plus matematiske kanaler og referencekurver.

PicoScope 6 software med mixed digital og analog signaler
Fleksibiliteten i PicoScope 6 softwarens brugerflade muliggør visning i høj opløsning af alle analoge- og digitale-kanaler på én gang, sammen med matematiske kanaler og reference kurveformer. Du kan bruge hele din pcs skærm til at se kurveformerne, så du aldrig går glip af en detalje igen.

Arbitrary waveform og funktionsgeneratorer
Alle PicoScope 2200-seriens oscilloskoper har en indbygget arbitrary waveform generator (AWG). Funktionsgeneratoren kan producere sinus, firkant, trekant,  DC niveau og mange flere standard kurveformer, mens AWG giver dig mulighed for at importere kurveformer fra datafiler eller at, oprette og ændre dem ved hjælp af den indbyggede grafiske AWG-editor.
Ud over niveau-, offset- og frekvenskontrol giver de avancerede indstillinger dig mulighed for at sweepe over et frekvensområde. Kombineret med den avancerede spektrum-mode med valgmuligheder som, peak hold, middelværdi og lineære/log-akser, skaber dette et kraftfuldt værktøj til test af forstærker og filterrespons.

picoscope-2000-arbitrary-waveform-and-function-generators.jpg

Digital triggering
De fleste digitale oscilloskoper bruger stadig en analog triggerarkitektur baseret på komparatorer. Dette kan forårsage tids- og amplitudefejl, der ikke altid kan kalibreres. Brugen af ​​komparatorer begrænser ofte triggeren følsomheden ved høje båndbredder og kan også skabe en lang  trigger re-arm forsinkelse.
I over 20 år har Pico været banebrydende med brugen af ​​fuld digital triggering ved hjælp af de faktiske digitaliserede data. Dette reducerer triggerfejl og giver vores oscilloskoper mulighed for at trigge på de mindste signaler, selv ved fuld båndbredde. Al triggering er digital, hvilket resulterer i høj threshold-opløsning med programmerbar hysterese og optimal kurveformstabilitet.
Den reducerede forsinkelse ved re-arm, opnået af digital triggering, sammen med segmenteret hukommelse, optagelse af hændelser, der sker i hurtig rækkefølge. På den hurtigste tidsbase kan rapid triggering fange en ny kurveform hver 2. mikrosekund, indtil bufferen er fuld. Funktionen til mask limit testing hjælper med at detektere kurveformer, der ikke lever op til dine specifikationer.

Ud over en række standard triggere, der findes på de fleste oscilloskoper, tilbyder PicoScope 2200-serien et af de bedste udvalg af avancerede triggere, der er tilgængelige. Disse inkluderer pulsbredde, vindues- og dropout-triggere, der hurtigt hjælper dig med at finde og fange dit signal.

picoscope-2000-digital-triggering.jpg

Color persistence-modes
Avancerede skærm-modes giver dig mulighed for at se gamle og nye data overlejret, med nye data i en lysere farve eller skygge. Dette gør det nemt at se glitches  og frafald og at estimere deres relative frekvens. Vælg mellem analog persistence, digital farve og fast display modes, eller opret dine egne brugerdefinerede regler.

picoscope-2000-color-persistence-modes.jpg

PicoScope 2000-seriens brug af hardwareacceleration betyder, at der i tilstanden Fast Persistence mode kan opnås opdateringshastigheder på op til 80000 kurveformer pr. sekund (modelafhængige), der overlejrer dem alle med farvekodning eller intensitetsklassering for at vise, hvilke områder der er stabile, og hvilke der er intermitterende. Fejl, der tidligere tog minutter at finde, vises nu inden for få sekunder.

picoscope-2000-hardware-acceleration.jpg

Spektrumanalysator
Med et enkelt klik på en knap, kan du åbne et nyt vindue for at vise et spektrumplot af udvalgte kanaler op til skopets båndbredden. Et omfattende udvalg af indstillinger giver dig kontrol over antallet af frekvensbånd, vinduestyper og skærm-mode.

PicoScope softwareen tillader dig at vise flere spektrum visninger med forskellige kanal-valg og zoom faktorer, og se disse sammen med tidsdomænet for kurveformerne med de samme data. Der kan føjes et omfattende sæt automatiske frekvensdomænemålinger til visningen, herunder THD, THD+N, SINAD, SNR og IMD. Du kan endda bruge AWG- og spektrum-mode sammen for at udføre swept scalar network analyser.

picoscope-2000-spectrum-analyzer.jpg

Brugerdefinerede indstillinger for prober
Den brugerdefinerede probe menu giver dig mulighed for at korrigere for gain, dæmpning, offset og nonlinearities på prober og transducere, eller konvertere din kurveforms data til forskellige enheder såsom strøm, skaleret spænding, temperatur, tryk, power eller dB. Definitioner kan gemmes på disken til senere brug. Definitioner til standard Pico Technology oscilloskopprober er indbygget, og du kan også oprette din egen ved hjælp af lineær skalering eller endda en interpoleret datatabel.

picoscope-2000-custom-probe-settings.jpg

Automatiske målinger
PicoScope giver dig mulighed for automatisk at vise en tabel med beregnede målinger til fejlfinding og analyse. Ved hjælp af den indbyggede målestatistik kan du se den gennemsnitlige, standardafvigelse, maksimum og minimum for hver måling samt den aktuelle værdi.
Du kan tilføje lige så mange målinger, du har brug for, i hver visning - 15 forskellige målinger er tilgængelige i skope-mode og 11 i spektrum-mode.

picoscope-2000-automatic-measurements-scope.jpg

picoscope-2000-automatic-measurements-spectrum.jpg

Seriel dekodning
PicoScope 2000-seriens oscilloskoper indeholder mulighed for seriel dekodning som standard. De dekodede data vises i det format, du vælger: som graf, i en tabel eller begge dele på én gang.

  • Grafformatet viser de dekodede data under kurveformen på en fælles tidsakse, med error frames markeret med rødt. Du kan zoome ind på disse frames for at undersøge støj eller forvrængning. Datapakkerne er opdelt i deres component fields, hvilket gør det lettere end nogensinde at finde og identificere problemsignaler, og hvert packet field tildeles en anden farve: I CAN-bus eksemplet nedenfor er adressen farvet orange, DLC er grøn og dataindholdet violet. Farvekodning er tilgængelig i PicoScope 6.12 eller nyere, som kan hentes fra www.microtec.dk
  • Tabelformatet viser en liste over de dekodede frames, herunder dataerne og alle flag og identifiers. Du kan indstille filtreringsbetingelser til kun at vise de frames du er interesseret i, søge efter frames med angivne egenskaber, eller definere et start pattern, der signalerer, når programmet skal liste dataerne.

Det er også muligt at linke dekodede numeriske data med brugerdefinerede tekststrenge for at lette læsningen.

Med PicoScope 2000-serien kan du dekode op til 15 serielle protokoller, herunder 1-Wire, CAN, I2 C, I2 S, LIN, SENT, SPI og UART/RS-232, afhængigt af båndbredden og samplinghastigheden for oscilloskopmodellen.

PicoScope indeholder også mulighed for import og eksport af de dekodede data ved hjælp af et Microsoft Excel-regneark.

picoscope-2000-serial-decoding.jpg

Waveform buffer og navigator
Har du nogensinde spottet en glitch på en kurveform, men når du har stoppet skopet, er den væk? Med PicoScope behøver du ikke længere at bekymre dig om manglende glitches eller transient events. PicoScope kan gemme de sidste titusinde kurveformer i sin cirkulære waveform buffer.

Buffer-navigatoren giver dig en effektiv måde at navigere og søge gennem kurveformer på, så du effektivt kan skrue tiden tilbage. Værktøjer som test af mask limit testing kan også bruges til at scanne gennem hver kurveform i bufferen for søgning efter mask violations.

Mask limit testing
PicoScope giver dig mulighed for at tegne en maske omkring ethvert signal med brugerdefinerede tolerancer. Dette er udviklet specielt til produktions- og fejlfindingsmiljøer, så du kan sammenligne signaler. Du skal blot opsamle et kendt godt signal, tegne en maske omkring det, og derefter tilføje systemet under test. PicoScope registrerer eventuelle periodiske fejl og kan vise et fejlantal og andre statistikker i målevinduet.
De numeriske og grafiske maskeditorer kan bruges separat eller i kombination, så du kan indtaste nøjagtige maskespecifikationer, ændre eksisterende masker og importere og eksportere masker som filer.

picoscope-2000-mask-limit-testing.jpg

Hurtig data-opsamling og digitizing
Den medfølgende drivere og softwareudvikling kit (SDK) giver dig mulighed for både at skrive din egen software og interface til populære tredjeparts softwarepakker, såsom National Instruments LabVIEW og MathWorks MATLAB.

Driverne understøtter datastreaming, en mode, der opsamler tabsfrie kontinuerlige data via USB-porten direkte til pc'ens RAM eller harddisk med hastigheder på op til 1 MS/s (A-modeller) eller 9,6 MS/s (B-modeller), så du ikke er begrænset af størrelsen på skopets bufferhukommelse. Sampling rate i streaming-mode er afhængig af pc-specifikationer og program.

Betadrivere er også tilgængelige til brug med Raspberry Pi, BeagleBone Black og lignende ARM-powered platforme. Disse drivere giver dig mulighed for at styre dit PicoScope ved hjælp af disse små, single-board Linux-computere.

Math kanaler
Med PicoScope 6 kan du udføre en række matematiske beregninger på dine indgangssignaler og reference kurveformer.
Brug den indbyggede liste til enkle funktioner som addition og invertering, eller åbn guiden og opret komplekse funktioner, der involverer trigonometri, eksponentielle, logaritmer, statistikker, integraler og derivater.

picoscope-2000-math-channels.jpg

Plot frekvens som funktion af tid med PicoScope 6
Alle oscilloskoper kan måle frekvensen af en kurveform, men ofte skal du vide, hvordan denne frekvens ændrer sig over tid, hvilket er en vanskelig måling at foretage.
Freq. math funktionen kan netop gøre dette: i eksemplet herunder, er den øverste kurveforms frekvens moduleret af en rampe funktion, som afbildet i den nederste kurveform.
Der er en ekstra matematisk funktion til at plotte duty cycle på samme måde.

picoscope-2000-plot-frequency-against-time.jpg

Produktoplysninger
PQ012
5055859701207

Produktinformation

Kanaler
2
Båndbredde
50 MHz
Buffer Memory
32 MS
Opløsning
8 bits
Anmeldelser

Skriv din anbefaling

PicoScope 2206B 50MHz oscilloskop

PicoScope 2206B 50MHz oscilloskop

50 MHz 2-kanals oscilloskop med Arbitrary Waveform Generator og funktionsgenerator.
500 MS/s real-time sampling og 5 GS/s repetitive sampling.
32 M/Sample buffer størrelse.

2 x 100 MHz oscilloskop probe (x1/x10) medfølger.

Skriv din anbefaling
4 andre varer i den samme kategori:

Reference: PP966

Mærke: Pico Technology

PicoScope 2205A 25MHz oscilloskop

Anmeldelse(r): 1
Lavpris USB-oscilloskop.Båndbredde 25 MHz, sample rate 200 MS/s, rekord længde 16K Med det ultrakompakt USB oscilloskop PicoScope 2205A, får du et oscilloskop, spektrum analysator og Funktions- og arbitrary waveform generator, alt sammen i én kraftfuld og økonomisk overkommelig enhed. 2 x 100 MHz oscilloskop probe (x1/x10) er tilvalg.
1.453,00 kr.
Mere
På lager, afsendes i dag

Reference: PQ014

Mærke: Pico Technology

PicoScope 2208B 100MHz oscilloskop

Anmeldelse(r): 0
100 MHz 2-kanals oscilloskop med Arbitrary Waveform Generator og funktionsgenerator.1 GS/s real-time sampling og 10 GS/s repetitive sampling.128 M/Sample buffer størrelse. 2 x 100 MHz oscilloskop probe (x1/x10) medfølger.
5.136,00 kr.
Mere
På lager, afsendes i dag

Reference: PP917

Mærke: Pico Technology

PicoScope 2204A 10MHz oscilloskop

Anmeldelse(r): 1
Lavpris USB-oscilloskop.Båndbredde 10 MHz, sample rate 100 MS/s, rekord længde 8K Med det ultrakompakt USB oscilloskop PicoScope 2204A, får du et oscilloskop, spektrum analysator og Funktions- og arbitrary waveform generator, alt sammen i én kraftfuld og økonomisk overkommelig enhed. 2 x 60MHz oscilloskopprober (x1/X10) er tilvalg.
857,00 kr.
Mere
På lager, afsendes i dag

Reference: PQ013

Mærke: Pico Technology

PicoScope 2207B 70MHz oscilloskop

Anmeldelse(r): 0
70 MHz 2-kanals oscilloskop med Arbitrary Waveform Generator og funktionsgenerator.1 GS/s real-time sampling og 10 GS/s repetitive sampling.64 M/Sample buffer størrelse. 2 x 100 MHz oscilloskop probe (x1/x10) medfølger.
3.719,00 kr.
Mere
På lager, afsendes i dag
Relaterede produkter

Følg os på Facebook