• Sikker betaling

Lascar EL-SIE-1 temperatur datalogger med display
 • Lascar EL-SIE-1 temperatur datalogger med display
 • Lascar EL-SIE-1 temperatur datalogger med display
 • Lascar EL-SIE-1 temperatur datalogger med display

Lascar EL-SIE-1 temperatur datalogger med display

EL-SIE-1
Bedømmelse 

Lascar EL-SIE-1 temperatur logger med LCD-display og USB Interface.
EasyLog Cloud-kompatibel.

509,00 kr.
Ekskl. moms
Antal
Normalt 1-2 dags levering

 

Kundeservice (+45) 97 84 11 99

 

Hurtig levering 1-2 hverdage

 

Sikker betaling via SSL-forbindelse

Beskrivelse

Overvåg det miljø, du bor og arbejder i, med EasyLog EL-SIE-1. Avanceret indbygget software betyder, at der ikke er noget at installere på din PC eller Mac - du skal blot tilslutte loggeren med et USB-kabel og bruge din webbrowser for at konfigurere enheden og se, analysere og downloade dine data. Det an ikke være nemmere.

Det lyse og tydelige display viser hurtigt aktuelle aflæsninger og enhedens status, og produktet leveres med et beslag til sikker vægmontage. EL-SIE-1 bruger standard AAA-batterier, og den typiske batterilevetid er over 1 år.

EL-SIE-1-versionen måler kun temperaturen. En version med høj nøjagtighed, og versioner, der måler temperatur og relativ luftfugtighed, eller temperatur og relativ luftfugtighed og tryk er også tilgængelige.
Anvendelsesområderne er bl.a. bygningsstyring, logistik, lagre og opbevaring samt rene lokaler og andre følsomme miljøer.

Log-intervallet kan indstilles mellem 10 sekunder og 24 timer med øjeblikkelig, forsinket, triggered  eller push-to-start-log logning.
Alarmer er fuldt brugerkonfigurerbare med funktionalitet, herunder kumulative alarmer, pre-alarmer, en forsinkelse før alarmudløsning og en alarm-holding indstilling, som fortsætter med at vise alarmtilstanden, selvom aflæsningen vender tilbage til et acceptabelt niveau.

Displayet viser aktuelle, maksimale og minimale aflæsninger, og tre farvede LED'er angiver et hurtigt overblik over enhedens status.

Når logføringen er fuldført, forbindelse du loggeren til computeren igen og bruge browseren til at få vist, analysere og gemme dine data. Du kan også vælge at uploade dine data til en Easy Log Cloud-konto, hvilket gør dataene tilgængelige online for effektiv graftegning, analyse og rapportgenerering.

Typisk batterilevetid er over 1 år ved hjælp af standard AAA alkaliske batterier, og et beslag til vægmontage medfølger hver logger.

Ingen software at installere
Al den software, der er nødvendig for at konfigurere din EL-SIE-1, se og analysere de data, den logger, er indeholdt i selve produktet. Tilslut loggeren til din pc eller Mac med et USB-kabel, åbn åbne en webbrowser og skriv "http: //EasyLog.local" i adresselinjen. Ingen internetforbindelse er nødvendig, og du kan gemme denne adresse i dine bogmærker eller favoritter som normalt.

easylog-el-sie_1.png

Interfacet er nemt at bruge og gør det muligt at konfigurere følgende parametre:

 • Logger- og kanal-navne
 • Måleenheder
 • Loghastighed og start mode
 • Op til 16 separate alarmer (høj/lav/pre-alarm/kumulativ) med thresholds, forsinkelse og hold
 • Display- og LED-indikator modes

Når loggeren kører, kan du slutte den til din computer og se de nyeste data, enhedens status og hændelsesloggen. Du kan også vælge at stoppe loggeren og ændre konfigurationen eller bare lade den fortsætte med at logge.

EasyLog Cloud
Gem dine data sikkert og gør dem tilgængelige fra enhver internetforbundet pc eller mobilenhed med
EasyLog Cloud. EL-SIE-1 kan uploade loggede data til skyen fra din pc eller Mac, hvilket gør deling og analyse nemmere end nogensinde. For at få flere oplysninger og oprette en konto i EasyLog Cloud, besøg www.easylogcloud.com

Æsken indeholder:

 • 2 x AAA 1,5V alkaliske batterier (BAT 1V5 AAA)
 • Monteringsbeslag (EL-SIE VÆGGEBESLAG)
 • USB A til USB C-kabel (CABLE USB 3.1 C 0.5M)
Produktoplysninger
EL-SIE-1

Produktinformation

Måleparameter
Temperatur
Display
Med display
Tilslutning
USB

Specifikke referencer

EAN-13
4580054242763
Anmeldelser

Skriv din anbefaling

Lascar EL-SIE-1 temperatur datalogger med display

Lascar EL-SIE-1 temperatur datalogger med display

Lascar EL-SIE-1 temperatur logger med LCD-display og USB Interface.
EasyLog Cloud-kompatibel.

Skriv din anbefaling
4 andre varer i den samme kategori:

Følg os på Facebook